RSS Flyfreak Foto

 • Cimber-Sterling B737
  OY-MRU fra Cimber-Sterling i Københavns lufthavn Kastrup. Boeing 737 fotograferet fra flyvergrillen
 • Air France
  Airbus fra Air France slår hjulene op. Flyvergrillen - CPH Kastrup, Canon 7D 70-200 + 1,4 ext.
 • British Airways
  British Airways G-EUUA under takeoff ved flyvergrillen - Københavns Lufthavn Kastrup
 • Cimber-Sterling ATR
  Cimber-Sterling ATR-fly i CPH - Københavns lufthavn Kastrup. OY-CIL fra flyvergrillen
 • Transavia
  Transavia Boeing 737 i Københavns lufthavn Kastrup ved flyvergrillen (Amager)

Populære søgninger

There are currently no popular searches registered. Please be patient, in the meantime it is probably best to disable the widget. Check on the widget results in the admin screen.
 • 14jun

  Hvert 2. år afholdes der Airshow i Roskilde lufthavn, og da det sidste blev afholdt i 2009, bliver det næste flyshow afholdt i 2011.

  Sidste års airshow var en stor succes, og mange kiggede forbi Roskilde primært grundet det verdenskendte opvisningsteam “red arrows”. Der var faktisk så mange mennesker der gerne ville til Airshow i 2009, at flere forgæves måtte holde i kø, mens de kunne høre lydene fra det engelske opvisningsteam. Rigtig mange nåede heldigvis at komme ind i tide, hvilket også resulteret i en øget indtægt i billetsalg.

  Det første arbejde til Roskilde Airshow 2011 er allerede startet, da et flyshow af den størrelse kræver en masse planlægning. Endnu engang vil flyshowet tilbyde endnu bedre faciliteter til de besøgende. I øjeblikket er Roskilde Lufthavn nemlig ved at fræse jorden op, så en ny græsplæne vil være klar på udstillingsområdet, til glæde for de mange besøgende. Flyopvisningen vil desuden byde på bedre spotting og pressefaciliteter, samt bedre boder og toiletter. Programmet i luften vil blive af mindst lige så god standart som sidst, hvilket også resultere i at teamet bag opvisningen, vil sørge for endnu bedre til- og frakørselsforhold.

  Fundamentet til et rigtigt godt airshow er ved at blive støbt, så sæt kryds i kalenderen den 27 + 28/8/2011!


  Postet af Flyfreak @ 00:05

  Tags: , , ,

Smid en kommentar

Bemærk venligst:: Din kommentar kan i få tilfælde blive holdt tilbage, til den er screenet spam-fri.